kop_sociale_projecten

Dagbesteding-Jobcoaching

sociale_projecten_1

Bij Huis van Lydia kun je allerlei vaardigheden ontwikkelen via dagbesteding of een loopbaantraject. We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. We bieden een beschutte en veilige plek voor mensen met een beperking, sociale problematiek of mensen die tijdelijk een overgangssituatie nodig hebben.

Days for girls

sociale_projecten_2

In veel landen kunnen meisjes niet naar school als ze ongesteld zijn. Het internationale project ‘Days for Girls’ helpt meisjes in meer dan 100 landen door ze te voorzien van uitwasbaar maandverband en voorlichting te geven over menstruatie en hygiëne. Bij Huis van Lydia naaien we dit maandverband en maken we pakketjes met maandverband, ondergoed en voor de meisjes.

 

Helping Hands

sociale_projecten_3

Mijntje heeft diverse reizen ondernomen naar India en daar goede contacten opgedaan. Vanuit Huis van Lydia ondersteunen we enkele naaiateliers in India. Vrouwen kunnen met het naaiwerk in hun eigen levensonderhoud voorzien. Het is prachtig om te zien hoe we met steun van Helping Hands de vrouwen in India kunnen helpen.

Linkt

sociale_projecten_6

Huis van Lydia biedt onderdak aan Linkt Pleisterplaats en Pastoraat.
Pleisterplaats: iedere tweede en vierde woensdag van de maand kun je terecht voor soep en een broodje en een goed gesprek over een thema
Pastoraat: heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Dan ben je welkom op donderdagochtend tussen 10:00 en 12:30 uur.
Meer informatie: https://linkt.life/

Scroll naar boven