onze_mensen

Bij Huis van Lydia is iedereen welkom. Ook vinden we inclusie belangrijk. Onze vrijwilligers komen dan ook uit allerlei culturen. We leren van elkaar en waarderen ieders inbreng. Wil je ook vrijwilliger worden? Vraag dan in de winkel naar Mijntje.

Ervaringsverhaal van een vrijwilliger:

‘Eind 2022 belandde ik in een zeer moeilijke situatie. Het toeval wilde dat de dames van het Huis van Lydia me een kerstboodschap stuurden en ik dacht: daar moet ik heen. Ik had eerder al naailes gehad, zodoende kende ik Mijntje. Ik ging op de koffie en besprak hoe mijn situatie was. Ik kon helpen bij Huis van Lydia. Zo kwam ik in elk geval uit mijn huis en onder de mensen. Als het even niet goed ging was er altijd een luisterend oor en als het echt niet ging kon ik naar huis. Ik heb me altijd welkom gevoeld en vond het fijn dat ik kon helpen. Het gaf me het gevoel dat ik er toe deed, en dat hielp me enorm. Ik ben nu anderhalf jaar verder en heb betaald werk sinds een paar maanden. Mede dankzij het Huis van Lydia, ben ik de lastige periode te boven gekomen. En dat betekent veel voor me.’

vrijwilliger

ANBI

Huis van Lydia is een Algemeen Nut Beogende Instelling

doneren

Doneren

Een donatie overmaken voor Huis van Lydia of een van onze sociale projecten kan via NL63 RABO 0321 6792 45 onder vermelding van het project.

Scroll naar boven